Večne ruže – Savršen poklon za vašu drugu polovinu

Bliži se datum koji je važan osobi koju volite, a vi ne znate kako da je iznenadite?

Često nedostatak ideje za poklon nije odraz nečije nezainteresovanosti, nego baš suprotno – velikih očekivanja od poklona i mnoštva opcija u kojima se možete izgubiti.

Ako ste rešeni da ostavite dobar utisak i iznenadite vašu drugu polovinu, ali ste istovremeno svesni da ste previše zakomplikovali sam proces potrage za idealnim darom, promote my music on spotify preporučujemo vam da stanete i razmislite.

Postoji li univerzalno dobar poklon? Nešto čemu će se obradovati svaka ženska osoba?

Postoji! Niko ne može da ostane ravnodušan na ruže.

Njihov miris i prefinjen izgled ne zahtevaju još mnogo toga. Bilo da ih je više ili je u pitanju samo jedna, izgledaće prelepo bez mnogo dodataka.

Kako biste ovaj savršen poklon učinili i dugotrajnijim, birajte dehidrirane ruže! Tako će uspomena na važan datum i vaš znak pažnje trajati duže.

Šta su dehidrirane ruže?

Dehidrirane ruže su one koje su na poseban način tretirane u cilju produžavanja njihove svežine i trajanja. 

Samo najlepši i najkvalitetniji cvetovi se biraju za dehidrataciju, a potom se potapaju u posebnu smešu kako bi ona zamenila sokove iz cveta.

Tečnost koja zamenjuje prirodne sokove cveta je takođe prirodna, pa ruže tretirane na ovaj način nisu opasne po zdravlje, niti imaju bilo kakva negativna svojstva.

Zašto su dehidrirane ruže idealan poklon?

Večne ruže

Dehidriranu ružu nazivamo još i večna ruža, jer je njen životni vek znatno duži od veka ruža koje nisu tretirane na ovaj način.

Ako želite da izrazite svoju ljubav, vernost i naklonost nekoj osobi, postoji li bolja simbolika nego kupiti jedan ovakav lep cvet koji asocira na najlepša osećanja, ali i večnost?

Ali, ako želite da svoje emocije i ključne momente u vašoj vezi još više istaknete, postoji rešenje i za to. Preporučujemo vam VideoBox Premium – digitalni album i 16 večnih ruža u jednom pakovanju.

Kada ljubav vašeg života otvori kutiju u kojoj se nalaze vaše fotografije, snimci i večne ruže, ubrzo ćete u njenim očima videti da ste izabrali pravi poklon.

Moguće je čak i izabrati muzičku numeru koja će pratiti odabrane fotografije i snimke. 

Personalizovani pokloni će uvek predstavljati najveće i najbolje iznenađenje.

Koliko mogu da traju dehidrirane ruže?

Iako se zovu večne ruže njihov životni vek je ipak nešto kraći od večnosti. 

One mogu izgledati sveže i lepo najmanje oko godinu dana, a ako vodite više računa možete uživati u njima i 10 godina.

Ove ruže ne smeju biti izložene vlazi i jakom svetlu. U staklenom zvonu može da stoji i deceniju, a da ne izgubi na lepoti i atraktivnosti.

Da li dehidrirane ruže mirišu?

Dehidrirane ruže mirišu i to jako lepo zahvaljujući tečnosti u kojoj se vrši čitav proces. 

One zbog zamene sokova moraju izgubiti prirodni miris, ali se u završnoj fazi dehidratacije dodaje miris identičan prirodnom koji ne kopni, nego ostaje dugo.

Da li se dehidrirane ruže mogu bojiti?

Dehidrirane ruže su savršene za razne dekoracije, a trpe i boju na sebi, pa se ne morate ograničavati samo na uobičajene nijanse. 

Želite zlatnu ružu? Može!

Kako voditi računa o večnim ružama?

  • ne zalivati ih, niti stavljati u činiju sa vodom
  • postaviti ih dalje od direktnog svetla
  • ne savijajte latice, ne vršite nikakav pritisak na njih
  • štitite ih od prašine, brišite nežno prašinu s njih ili ih čuvajte u staklenom zvonu 
  • sklonite ih dalje od prozora
  • čuvajte ih od vlage na suvom i hladnijem mestu

Ako su vam nedostajale ideje za idealan poklon ili ste bili neodlučni zbog širine izbora, nadamo se da smo vam pomogli. Večne ruže i digitalni album kao simboli dugotrajnog čuvanja uspomena na ljubav i sreću su savršena kombinacija.

Pomoći ćemo vam da sve izgleda autentično i romantično.

Call Now ButtonPozovi odmah