Videobox je prvi video album u Srbiji. Poseduje zvučnik i LCD ekran preko koga se prikazuje video zapis. U njemu možete sačuvati drage uspomene, od fotografija sa muzikom, do video zapisa. Dimenzije otvorenog albuma su 430mm x 148mm, odnosno 210mm x 148mm zatvorenog albuma. Cena Videobox-a je 6900 RSD, uključujući besplatnu poštarinu.

Premium Videobox je prva digitalna kutija u Srbiji. U njoj se nalazi 16 večnih ruža. U digitalnoj kutiji možete sačuvati drage uspomene, od fotografija i omiljenih pesama do video zapisa koji se prikazuju na LCD ekranu. Cena Premium VideoBox-a je 8900 RSD, uključujući besplatnu poštarinu.

BabyBox je prva video radosnica za bebe u Srbiji. U njoj možete sačuvati drage uspomene, od fotografija vaše dece i omiljenih pesama do video zapisa koji se prikazuju na LCD ekranu. BabyBox dolazi u 2 dezena, za dečake i za devojčice. Cena BabyBox-a je 7400 RSD, uključujući besplatnu poštarinu.

Naravno, ukoliko želite, rado ćemo ubaciti vaše fotografije i video zapise u izabrani proizvod. Potrebno je samo da nam, prilikom porudžbine na sajtu pošaljete fotografije i video zapise. Cena ove usluge je trenutno BESPLATNA.
Pakete isporučujemo PostExpress kurirskom službom. Poštarina je besplatna za svaki proizvod u Srbiji. Van Srbije poštarina iznosi 5 €.
Ubacivanje slika i video snimaka je veoma jednostavno. Uz svaki poručeni proizvod dobijate Android USB kabl sa kojim povezujete album sa vašim računarom. Potrebno je samo da prebacite video zapise ili slike u folder koji vam bude ponudjen kad povežete kabl sa računarom. Poželjno je da vaše fotografije i video zapisi budu u format 16:9.
Kvalitet video zapisa zavisi od toga sa kojim uredjajem je video zapis napravljen. LCD ekran HD rezolucije će zasigurno opravdati vaša očekivanja.
Postoji dva načina plaćanja proizvoda. Prvi je pouzećem (plaćate kada proizvod stigne na Vašu adresu kurirskoj službi), a drugi način je karticom, plaća se prilikom poručivanja direktno na sajtu (Visa, Mastercard, DinaCard).
Memorija svakog proizvoda je 4GB. To je dovoljno za 2,5 časa video zapisa u Full HD Rezoluciji 1080p. Može stati do 2.000 fotografija u svaki proizvod.
FAQ-image

PIŠITE NAM UKOLIKO IMATE JOŠ NEKO PITANJE

Call Now ButtonPozovi odmah