Top 7 poklona za njega

Ako se bliži neki važan datum kao što su rođendan vašeg partnera, vaša godišnjica veze ili braka, verovatno ste u potrazi za idealnim poklonom za tu priliku.

Univerzalan odgovor na pitanje šta je savršen poklon za njega ne postoji, ali ćemo vam pomoći da usmerite svoju pažnju na stvari koje ga mogu veoma prijatno iznenaditi.

Umnogome će vaša konačna odluka zavisiti od interesovanja i želja vašeg partnera, vaše veze i dužine njenog trajanja i zajedničkih uspomena.

 

1. Digitalni album

Digitalni album je možda i najsavršeniji poklon za dečka ili poklon za muža, bez obzira da li je povod rođendan ili godišnjica. 

Ovo je jedinstven način da na jednom mestu sačuvate sve vaše najdraže fotografije i snimke i da ih na taj način otrgnete od zaborava. 

Danas je nemoguće zamisliti dan bez telefona i kamere na njemu. Beležimo mnogo toga, a često ne stignemo da se vratimo svim tim lepim momentima i ponovo ih preživimo.

VideoBox tada tu nastupa. Kada su vaše zajedničke fotografije i snimci na jednom mestu i dostupni za pregled na LCD ekranu HD rezolucije, radije ćete se vraćati momentima koji su obeležili vašu vezu.

 

Digitalni album Video Box

2. Majica ili duks

Majica i duks su praktični pokloni za muškarce. Ako vaš partner ne voli šoping, na ovaj način ćete mu pomoći da dobije lep komad garderobe, a da pritom ne mora da pretražuje po buticima. Ovo može biti dobar poklon bez obzira na dužinu vašeg poznanstva. 

Ako želite da poklon bude ličniji, možete naći prodavnice u kojima je moguće personalizovati ovaj tip odevnih predmeta, pa slika ili natpis na duksu ili majci mogu biti nešto što posebno njemu znači.

 

3. Gedžeti

Izbor gedžeta je ogroman, pa ako ste se odlučili za neku interesantnu sitnicu kao poklon, lako ćete naći šta kupiti dečku ili mužu. 

Izbor se kreće od privezaka za ključeve sa oblicima iz raznih filmova, igrica i amblemima sportskih klubova, preko dodataka za ispijanje vina i piva do dodataka za automobile, igranje igrica, komjutere. Nebo je granica.

 

4. Torta

Bez obzira na tvoje umeće u kuhinji, ako želiš da iznenadiš partnera rođendanskom tortom na internetu možeš naći pregršt jednostavnih recepata za ukusne poslastice.

Dobra vest je što je danas prilično lako i dekorisati torte, jer šlag ne mora biti savršeno uglačan, niti moraš koristiti špric za šlag kako bi torta izgledala primamljivo. 

Danas se i od poslastičara traži da torte budu jednostavne i rustične.

 

5. Poklon za avanturiste

Kada je partner po prirodi avanturista, njega je često malo teže iznenaditi i zato vam predlažemo da malo šire posmatrate stvari.

Originalni pokloni za rođendan jednog avanturiste mogu biti kurs skakanja padobranom, vožnja kroserice, karting, kurs simulacije leta avionom.

U zavisnosti od njegovih interesovanja, sigurni smo da ćete naći pravu stvar.

 

6. Spa vikend za dvoje

Ovaj poklon preporučujemo više za godišnjice, kada želite da poklon za njega bude u neku ruku i poklon za vas. Godišnjica je vaš dan i treba da se posvetite jedno drugome, a kupanje u bazenu, masaže i sauna, morate priznati, dobar su način za to.

 

7. PlayStation

Za gejmere bez obzira na godine i vreme koje imaju da izdvoje za to, PlayStation je idealan poklon za rođendan.

Ovo spada u skuplje darove i preporučujemo vam ga ukoliko ste duže u vezi i ako vam je budžet za specijalnu priliku veći.

 

Dobra stvar je da je izbor potencijalnih poklona veliki i da je za svakog moguće naći savršen poklon koji će ga zaista iznenaditi.

U slučaju da želite da istaknete svoje emocije i cilj vam je da pronađete dar koji je ličan i prilagođen baš njemu, digitalni album je pravi izbor. Izaberite najdraže fotografije i snimke i izaberite dizajn korica na našem sajtu. Obradujte voljenu osobu.

Call Now ButtonPozovi odmah