Poklon za baku i deku

Pokloni za naše najstarije moraju biti drugačiji od ostalih. 

Ne zaboravite da oni zaista umeju da cene darove koji su osmišljeni s ljubavlju i u cilju čuvanja sećanja na važne situacije i ljude. 

Kada osoba može imati više vremena za retrospekcije i divne priče iz prošlosti ako ne u tim mirnijim godinama?

Svi znamo kolika je ljubav izmedju unuka i baka i deka i koliko je to poseban odnos, pa stoga za njih nema boljeg poklona od predivnih uspomena sa njihovom decom i unučićima. 

Najveće blago starijh osoba su njihovi naslednici, te ako ste u potrazi za idealnim poklonom koji će starijima najviše značiti, na pravom ste mestu. 

Daćemo vam sjajne ideje za poklone kojima možete iznenaditi bake i deke povodom rođendana, nekog jubileja ili bez posebnog povoda, čisto da biste im ulepšali dan ili na specijalan način izrazili zahvalnost za sve što su vam pružili.

  • Foto šolja

Za bake i deke ljubitelje kafe ili čajeva, idealan poklon može biti foto šolja. 

Izaberite omiljenu zajedničku fotografiju i izaberite veličinu, oblik i boju šolje i iznenadite svoje bake i deke predivnim poklonom.

Verujemo da će još više uživati svako jutro dok ispijaju svoju prvu kafu ili čaj ako u tom momentu ispred sebe imaju lica svojih najdražih.

Zapakujte šolju u papir koji su iscrtala vaša deca ili im napišite uz poklon posvetu i radost povodom darivanja će biti još veća.

  • Jastuk sa slikom 

Za bake i deke koji su ponosni na svoje unuke i vole da se hvale njima, a to znači za sve naše bake i deke, jastučnica sa slikom njihovih mališana takođe može biti veoma lep poklon.

Ima li boljeg povoda za priču o unucima kada im dođe neko u posetu nego njihova slika kao deo veoma uočljive dekoracije?

Jastuk sa slikom je tu da ulepša kuću i unese radost kad god ga baka i deka pogledaju i ugledaju vašu zajedničku fotografiju.

Tehnike štampe su danas veoma napredne, pa će jastučnica moći da se odžava veoma lako, boje će biti postojane, a baka i deka dugo srećni.

  • BabyBox  

Za bake i deke nema boljeg poklona od slika i snimaka njihove dece i unučića. 

Koliko puta u toku dana ili nedelje vam stignu molbe da im pošaljete nove fotografije i nove snimke? Oni uživaju u svakoj novoj maloj pobedi svog unučeta i vole posle da prepričavaju to.

Verujemo da i vaši imaju pune foldere fotografija svojih unučića i dece, ali iz te gomile stvari i te kako je lepo kada se izdvoje one najlepše i najvažnije fotografije, ali i snimci.

Napravite kreativan video koji će im izmamiti osmeh, a možda i suze! 

Kupite babybox i na jednom mestu sakupite sve važne momente odrastanja vašeg deteta i njegovog odnosa sa najbližim članovima porodice. Zasigurno će ih oduševiti i učiniti da se osete posebnim i voljenim kao nikada do sada. 

  • Video album Baka i Deka

Fotografije i snimci iz mladih dana vaših baka i deka jesu uspomene kojih se oni rado sećaju, ali koliko često gledaju fotografije zatrpane u nekom starom ormanu i starim albumima ili CD-ovima? Mnoge od tih fotografija sada već i zahtevaju neki vid restauracije i pronalaženja novih alternativa za očuvanje.

Iznenadite ih originalnim poklonom i poklonite im videobox koji će ih podsetiti na stara lepa vremena iz njihove mladosti, oživeće divne trenutke iz prošlosti i ulepšati im budućnost.

Učinite da se vaše bake i deke osete posebno. Neka znaju da mislite na njih, da ih niste zaboravili i pomozite im da što duže pamte sve trenutke koje ste proveli zajedno. 

Podsetite ih koliko su voljeni! Volite ih i čuvajte. 

Pokažite im nove načine za čuvanje uspomena, jer su one nešto najvrednije što imamo i što nema cenu. 

Call Now ButtonPozovi odmah