Idealni pokloni za rođenje deteta

Rođenje deteta je poseban i radostan događaj u životima roditelja, rodbine i prijatelja i upravo iz tog razloga mnogi traže idealan poklon. 

Postoji velika lista stvari koje možete pokloniti za rođenje deteta. Pre svega je bitno da odlučite da li želite da vaš poklon bude praktičan poput odeće za bebe, bebi posteljine, torbe za mame i bebe ili pak želite kreativan poklon. 

Neko voli da kupi praktičan poklon, dok neko voli da kupi poklon koji će imati svrhu narednih nekoliko godina, pa čak i ceo život. 

Naravno, ključnu ulogu u vašoj odluci igraće i bebini roditelji. Ako njih poznajete dovoljno dobro, odgovor će sam vrlo brzo biti kristalno jasan.

Da bismo vam olakšali ove slatke muke, napravili smo predlog poklona za rođenje deteta kojima ćete sigurno obradovati roditelje i koji će koristiti bebi od najranijih dana. 

  • BabyBox 

Roditelji i dete gledaju BabyBox

Ukoliko želite da efekat iznenađenja bude veći, preporučujemo vam da prvo razmislite o nečemu specijalnom i personalizovanom baš za tu porodicu, baš za njihovu bebu.

Video albumi su fenomenalna novina na tržištu i oni vam pružaju mogućnost čuvanja najdražih fotografija i snimaka. 

Roditelji će uz pomoć BabyBox-a na jednom mestu moći da čuvaju brojne uspomene svoga deteta, od fotografija, video zapisa, ali i omiljenih pesama. 

BabyBox dolazi u dva modela, BabyBox za dečake i BabyBox za devojčice, a ima i tvrde korice koje omogućavaju pisanje na unutrašnjim stranama proizvoda.

Ukoliko imate fotografije para kojima poklanjate BabyBox, možete nam poslati sve fotografije, video zapise i pesme koje želite da ubacimo umesto Vas, a kasnije će oni moći preko USB kabla da ubacuju more uspomena sa svojom porodicom. 

  • Garderoba za bebe

Odeća za bebe spada u veoma korisne poklone. Izbor garderobe je ogroman, ali pri kupovini dobro obratite pažnju na to kada ćete tačno ići u posetu i koliko će beba u tom momentu biti stara. Verovali ili ne, ali u prvih nekoliko meseci bebe porastu u proseku oko 5 cm mesečno, pa prva odelca zaista veoma kratko nose. 

Kako biste izbegli da donesete premale stvarčice, uvek uzimajte garderobu unapred, za kasnije mesece života, ali vodite računa i o tome koje godišnje doba će u tom momentu biti.

  • Igračke

Igračke za bebe takođe mogu biti dobra ideja. Mogućnosti su i ovde veoma široke. 

U prodavnicama možete naći veliki izbor bezbednih igračaka za veoma male bebe.

Ukoliko tražite prve igračke, savetujemo vam da uzmete u obzir one sa različitim teksturama i eventualno nekim elementima koji podsećaju na zvečku. Vrteške koje se pričvršćuju na krevetac ili bebi gimnastika su izuzetno popularni i korisni proizvodi za bebe.

  • Podloge za puzanje

Ukoliko znate da novopečeni roditelji imaju mesta za proizvod ove vrste, savetujemo vam da ga stavite na listu užih izbora. 

Podloge za puzanje danas dolaze u izuzetno privlačnim dezenima, a materijali od kojih su izrađeni nisu toksični i površina se veoma lako održava i briše. 

Vreme koje beba provede na podu je izuzetno važno za njen razvoj i zato u tim momentima njoj treba da je udobno, čisto i mora biti bezbedna.

  • Pelene i kozmetika

S obzirom na to da u prvih nekoliko meseci života svaka beba bude presvučena u proseku oko 8 do 10 puta, jasno vam je koliko pelena, maramica i kreme mama i tata potroše u tom periodu. Verujemo da će se obradovati ako dobiju kao poklon tortu od pelena ili neku kozmetiku za bebe.

Pre kupovine kozmetike treba proveriti sa roditeljima ukoliko imaju već neke omiljene proizvode na koje bebina koža dobro reaguje. U takvim situacijama je dobro držati se proverenih stvari.

  • Torba ili ranac za bebine stvari

Već prvi put kada mama ili tata budu napustili kuću i krenuli u šetnju sa bebom biće vam neizmerno zahvalni ako ste im poklonili praktičnu torbu gde mogu da smeste sve one sitne i krupnije stvari koje su u svakom momentu potrebne jednoj bebi i njenoj mami.

Torbe je moguće naći u različitim veličinama, bojama, pune, prazne i tako dalje. 

Kupovina poklona za rođenje deteta može biti i izuzetno zabavna, ali i stresna, posebno ako želimo da iznenadimo nama bliske ljude.

Iz tog razloga, razmotrite sve predloge i odlučite se za onaj koji smatrate da će im biti najdraži.

Na samom kraju, možemo sigurno da tvrdimo jedno – biranjem proizvoda koji će im pomoći da sačuvaju najlepša sećanja, sigurno nećete pogrešiti.

Call Now ButtonPozovi odmah