Da li vas zanima najsavremeniji alat za video marketing koji ne samo da pomaže u reklamiranju, generisanju lead-ova, konverziji kupaca i brendiranju, već služi i kao kreativni poslovni poklon? Ako je tako na pravom ste mestu.

Kada se otvori, CorporateBox otkriva LCD ekran, zvučnik i punjivu bateriju. Ova posebna vrsta VideoBox-a ima mnogo poslovnih aplikacija, uključujući, ali ne i ograničeno na: marketing, promociju, prodaju, obuku, obrazovanje kao i poslovne poklone. Kreativne poklon kutije distribuiraju video snimke u jednostavnom, brendiranom mediju koji odgovara potrebama klijenata, što ih čini jednim od najefikasnijih oblika reklamiranja i ideja za korporativne poklone.

Kada gledaju video, klijenti zapamte 90% poruke, nausprot svega 10% kada čitaju tekst
Uz pomoć štampe, zvuka i videa, možete stvoriti jedinstveno brend iskustvo koje će zadovoljiti svaki deo korisnikovog puta i istovremeno služiti kao poslovni poklon paket. Štampa na pakovanju je primarni metod za predstavljanje ličnosti brenda kompanije, dok se video i audio koriste da dodatno ojačaju individualizovano iskustvo brendiranja.
CorporateBox je prilagodljiva i fleksibilna opcija korporativnog poklona za klijente sa širokim spektrom funkcija koje možete izabrati.

VAZNO:

KARAKTERISTIKE PROIZVODA:

CENOVNIK

U cenu je uključena dostava (samo za Srbiju) i štampa klijentovog dizajna

Sve video brošure sa minimalnom količinom narudžbine od 50 komada se štampaju po meri na osnovu vašeg dizajna. Imamo univerzalne video brošure (6 dizajna) bez zahteva za minimalnu količinu.

Naravno! Uz svaki CorporateBox dobijate USB kabl sa kojim možete dopunjavati uredjaj i po potrebi brisati stare i ubacivati nove materijale (video zapisi, fotografije i pesme)
Minimalna količina za poručivanje je 50 komada.
Da, sve brošure počinju da se puštaju automatski nakon otvaranja.
Sve zavisi od poručene količine, ali okvirno između 3 i 4 nedelje.
Naravno, uz svaki CorporateBox dobijate USB kabl koji služi za dopunjavanje i ubacivanje/brisanje materijala.
Sve pakete šaljemo PostExpress kurirskom službom I dostava do klijenta je besplatna!
Nažalost nismo u mogućnosti da izrađujemo uzorke sa dizajnom zbog visokih cena produkcije I štampe. Minimalna količina je 50kom.
Call Now ButtonPozovi odmah